Skip to main content

Recycling diensten

Wij streven ernaar onze klanten optimaal te bedienen. Dat betekent dat wij maatwerk leveren, afgestemd op de individuele wensen van de klant. Door de flexibele inzet van onze productiemiddelen zijn wij in staat om een breed scala aan diensten te leveren, die allen het recyclingproces van ijzer en metalen ondersteunen. Dit varieert van inzameling van materialen tot het onttinnen van blik.

Wij ondersteunen u graag bij de inzameling van materialen, bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van containers, maar ook door het organiseren van de logistiek omtrent de inzameling. Onze planners stemmen graag met u af wanneer we volle containers wisselen, of wanneer we materialen aanleveren.
Bij de demontage van fabriekshallen of andere panden komen vaak ook ijzer en metalen vrij. Wij beschikken over materieel om interne sloopwerkzaamheden te verrichten, en zetten deze graag voor u in.

Naast de inzameling van materialen hebben wij ook ruime ervaring met het opwerken van afvalstromen tot grondstoffen. Hiervoor hebben wij onder andere een mobiele zeef, die daardoor ook op andere locaties te gebruiken is. Andere manieren van scheiden die wij toepassen zijn het uitsorteren van non-ferro metalen, het uitsorteren van batterijen en het onttinnen van blik.
Onze producten kunnen in losse vorm, maar ook geperst als pakket worden aangeleverd.

Tot slot kunnen wij ook materialen vernietigen middels onze shredder, bijvoorbeeld niet scherpe munitie.