Skip to main content

Inkoop Ferro en Non-Ferro metalen

Wij kopen zowel ferro als non-ferro metalen in van particulieren, handelaren, inzamelaars en industrieën.

Per 10-10-2022 hebben wij vernieuwde acceptatievoorwaarden.
Klik hier om onze acceptatievoorwaarden te raadplegen.

U kunt uw materiaal zelf brengen op onze vestiging in Heerenveen, maar het is ook mogelijk dat wij het bij u komen ophalen. Ook plaatsen wij containers waarin u het materiaal kunt verzamelen. Kijk voor meer diensten op onze diensten pagina.

Verkoop Ferro en Non-Ferro metalen

Wij verkopen zowel ferro als non-ferro materialen in binnen- en buitenland. Hierbij streven we ernaar om direct te leveren aan staalfabrieken en gieterijen. Hiermee houden we de supply chain kort en betrouwbaar, wat alle partijen ten goede komt.

Onze diensten houden niet op bij het verkopen van het materiaal, wij zijn ook in staat om de materialen naar de door u gewenste locatie te vervoeren op het door u gewenste tijdstip. Doordat we over een eigen wagenpark beschikken zijn we in staat om Just-In-Time te leveren. Kijk voor meer informatie op onze diensten pagina.

Onze afnemers bevinden zich in binnen- en buitenland, export is voor ons een dagelijkse bezigheid. Aan onze afnemers in west Europa kunnen we schroot per truck of per schip leveren, buiten Europa leveren we in zeecontainers.

Het is bij ons mogelijk om prijzen te koppelen aan indices. Wij zijn bekend met de MRF prijzen, de Duitse Wirtschaftverein en de Franse UCFF N1700.